top of page

Välkommen till Studio Snedstreck!

Här kan du få hjälp med det mesta inom grafisk design, fotografering och illustration.

Jag heter Sofia Holmlund och jag driver denna enkvinsbyrå. Jag jobbar stort och smått med både formgivning och kommunikation – allt från en enkel logotyp till ett helt koncept med strategiska metoder för kommunikation på olika plattformar. Mina uppdrag har varit t.ex. att skapa en visuell identitet för en kommun till att föreviga någons bröllopsdag genom att agera fotograf.

Beigeblubb.png
CVbild_.png

Att jobba med grafisk design är för mig ofta ett gränsöverskridande konstnärligt arbete med foto, illustrationer, text och design. Jag gillar att skapa helhetskoncept som sträcker sig längre än bara en bild, som t.ex. att skapa en webbsida, kommunikation för sociala medier samt att formge produkter som ska till tryck för en och samma kund. Samtidigt har jag en förkärlek för det taktila – att designa trycksaker som affischer, etiketter, omslag eller förpackningar ligger nära hjärtat. Jag drivs av att kunna förändra saker man ser och använder i vardagen, att göra livet lättare och roligare för människor.

I mitt arbete tänker jag långsiktigt, hållbart och arbetar metodiskt, både i mindre och större uppdrag. Det är viktigt för mig att funktionen är jämställd med designen och att kunden är inkluderad i arbetet. Uppdragen jag får skräddarsys efter varje kunds behov och budget, allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt för just din/er verksamhet. 

För tillfället är jag bosatt med min familj i Sollefteå kommun, men jobbar digitalt med kunder både i Sverige och Finland. Inget projekt är för litet eller stort. Ser fram emot att höra från dig/er!

/Sofia

bottom of page